Rólunk


Cégünk Magyarország egyik legnagyobb független elektronikai tervezéssel foglalkozó mérnökirodája, amelynek fő profilja a nyomtatott áramkörök tervezése és elektronikai termékek fejlesztése.

Büszkék vagyunk arra, hogy a világ számos országából rendelkezünk ügyfelekkel, árbevételünk 80%-a exportból származik.

Cégünk kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a legmodernebb processzorokat és sok gigabites interfészeket tartalmazó nagysebességű komplex áramkörök tervezésében.

Lazányi János


Ügyvezető Igazgató

János alapító tulajdonosként a kezdetektől vezetője a PCB Design Kft.-nek. Villamosmérnök és egészségügyi mérnök diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte. Több mint tíz évig oktatott a BME Villamosmérnöki Karán, ahol PhD-tanulmányokat is folytatott. Az innováció és annak gyakorlati alkalmazása egyetemi évei óta meghatározó az életében, ez irányú tevékenységét többször díjazták Ifjúsági Tudományos és Innovációs Versenyen. Szakmai tapasztalatát főleg külföldi projektek során szerezte.

Baka Gergely


Műszaki Igazgató

Gergely alapító tulajdonosa és műszaki igazgatója a PCB Design Kft.-nek. Villamosmérnök és egészségügyi mérnök diplomával rendelkezik, egyetemi tanulmányait a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen folytatta. Szakmai tapasztalatát a Pro Patria Electronics Kft.-nél és a BHE Bonn Hungary Elektronikai Kft.-nél szerezte, ahol számos ipari, katonai és űrkutatással kapcsolatos projektben vett részt.

Minőség politika


Mi, a PCB Design Kft. alkalmazottai elkötelezettek vagyunk abban, hogy:

  • magas minőségű tervezési szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek a határidők betartásával.
  • folyamatosan megfeleljünk az ügyfeleink és egyéb partnereink által támasztott követelményeknek és elvárásoknak.
  • vezető tervező iroda legyünk a nagysebességű digitális áramkörök tervezésében.
  • teljes termékfejlesztési szolgáltatást nyújtsunk az ötlettől a megvalósulásig.
  • ügyfeleink elégedettsége, szolgáltatásaink minősége és folyamataink hatékonyságának növelése és folyamatos fejlesztése érdekében az ISO 9001:2015-ös szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert működtetünk.
PCB Design Kft. - áramkörtervezés, termékfejlesztés