Termékfejlesztés


Ügyfeleink igényeinek kiszolgálása érdekében jött létre komplex termékfejlesztés szolgáltatásunk. Az áramkörök tervezése mellett vállaljuk termékek fejlesztését az ötlettől a gyártásig, melyhez a mérnöki, beágyazott szoftverfejlesztői és projekt menedzsment hátteret biztosítjuk.

A gépészeti- és formatervezést, illetve a prototípus- és szériagyártás lebonyolítását partnereink bevonásával vállaljuk.

Beágyazott szoftverfejlesztő csapatunk biztosítja az általunk tervezett mikrokontrolleres és Linuxos áramkörökön futó driverek és alkalmazások fejlesztését.

Annak érdekében, hogy a termék mihamarabbi piacra kerülését elősegítsük, részt veszünk termékek CE-minősítési folyamatában, elektromágneses kompatibilitás (EMC) vizsgálatában, valamint magas szintű funkcionális tesztelésében.

Áramkörtervezés


Egyik fő profilunk a nagy szaktudást igénylő áramkörtervezés. Felkészült mérnökcsapatunk és korszerű szoftvereink biztosítják, hogy a legkomplexebb áramkörök tervezését is szakszerűen tudjuk elkészíteni. A gyárthatósági szempontok maximális figyelembevételével az általunk tervezett áramkörök megfelelnek a legmagasabb szakmai követelményeknek, és költséghatékonyan gyárthatóak.

Gyártás


Rövid határidővel versenyképes áron vállaljuk a legkomplexebb (mikrovia, flexibilis, 75 um rajzolat) NYÁK-ok prototípus- és szériagyártását hazai, európai és ázsiai gyártópartnereinknél.

Együtt dolgozunk a hazai beültetőcégekkel, melyek prototípus és széria mennyiségben vállalják áramkörök gyártását. A közepes komplexitású beültetett prototípusok gyártási határideje 2-4 hét.

Beágyazott szoftverfejlesztés


Beágyazott szoftverfejlesztés területén mikrokontrolleres firmware- és  beágyazott Linux-fejlesztést vállalunk.

Mikrokontroller firmware (ST,PIC, AVR) fejlesztésében vettünk részt. Leggyakoribb megvalósított feladatok:

  • Bluetooth LE /3G/Wifi/Ethernet kommunikáció;
  • GPS helymeghatározás;
  • szenzorok illesztése (pl. hőmérséklet, gyorsulásmérő, pH);
  • orvosi jelfeldolgozás (pl. bőrimpedancia, EKG, PPG);
  • (ipari) soros protokollok kezelése;
  • motorvezérlés;
  • akkumulátor- és töltésvezérlés.

A beágyazott Linux-fejlesztő csapatunk komplexebb többmagos processzorok (iMX6, Allwinner) alkalmazása esetén biztosítja az alacsony szintű driver réteget (Board Support Package – BSP).

Kiemelt kompetencia területek: build környezetek, hardver közeli programozás, rendszerfelügyeleti szolgáltatások, Wifi és video streaming.

Funkcionális tesztelés

A modern interfészek (pl.: HDMI, WiFi, Bluetooth, USB) költséghatékony tesztelésére Linux alapú tesztelési környezetet fejlesztettünk ki.

A tesztelési folyamat két komponensből áll, a céláramkörön futó tesztből és egy host PC-n futó teszt script környezetből, melyekkel biztosítani tudjuk a komplex áramkörök gyártási tesztelését.

A funkcionális teszt adatbázissal integrálható és HTML/PDF-alapú riportot generál

EMC-vizsgálat, CE-minősítés

A prototípus előállítását követően ahhoz, hogy egy termék piacképessé váljon, számos megfelelőségi vizsgálaton kell átesnie. Európai forgalmazás esetén a CE-minősítést kell megszereznie, melyben cégünk komplex segítséget nyújt.

Mérnökirodánk támogatja a szükséges direktívákhoz kapcsolódó szabványok követelményeinek való megfelelést, különös tekintettel az elektromágneses kompatibilitás (EMC) vizsgálatokra.

Az előzetes vizsgálatokat saját pre-compliance laboratóriumunkban végezzük. A szabvány szerinti megfelelőségi vizsgálatokat hazai bevizsgált laboratóriumokkal végezzük.

Ezen túlmenően speciális (pl.: rádiós, életvédelmi) megfelelőségi vizsgálatok lebonyolításában is rendelkezésre állunk.

Kiemelt Referenciák


Nem található.

Referenciáink